Magistraţii Tribunalului Olt se vor pronunţa, joi, cu privire la contestaţia fostului viceprimar al comunei Milcov, în prezent consilier local al PNL, Jane Militar, liderul contrabandiştilor de ţigări săltaţi săptămâna trecută de poliţişti.

Militaru şi soţia sa, Rodica, contestă decizia Judecătoriei Slatina prin care au fost plasaţi sub arest preventiv pentru 30 de zile. Carmen Podaru, vânzătoare la magazinul lui Militaru, contestă arestul la domiciliu.

Nouă percheziții au fost desfășurate, săptămâna trecută, de polițiștii olteni, aproximativ 685.000 de țigarete fiind confiscate.

Perchezițiile au fost desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, din Slatina și Milcov.

Patru persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Jane Militaru este membru al organizației PNL Milcov, însă președintele PNL Liviu Voiculescu a anunţat că acesta își va pierde statutul de liberal.

Articolul precedentOlt: Peste 360 de contestaţii depuse la evaluarea naţională
Articolul următorSejururi „last minute” la super-ofertă pentru pensionari. Cât plătesc pentru un bilet