Zilele Slatinei s-au încheiat astăzi, în stil mare, cu recitalurile unor artiști de top. Connect-r și Lidia Buble au ținut la mii de spectatori la scena de pe esplanadă. Melodiile lor, multe dintre ele foarte bine cunoscute de fani de toate vârstele, au fost fredonate și aplaudate minute în șir.

Debutul spectacolului i-a aparținut lui Connect-r. Îndrăzneț, talentat, energic, a atras ca un magnet publicul din Slatina. Piesele sale noi, „Perfect”, „Conectat cu universul”, „Încredere” sau „Repetent”, dar și celebrele melodii „Mai dă-te-n dragostea mea” sau „Vara nu dorm” au fost pe buzele a mii de fani.

De la ora 21.00, scena a fost a Lidiei Buble și bandului său. Dornici de distracție, slătinenii au savurat din plin momentul. Au cântat și au trăit pe versurile emoționante ale frumoasei cântărețe. „Tu”, „Sub apă”, „Eu voi fi” sau „Le-am spus și fetelor”, melodii celebre deja au răsunat pe esplanada Slatinei.

S-a încheiat astfel cea de-a treia ediție a „Zilelor Municipiului Slatina”, eveniment organizat de municipalitatea pentru a marca împlinirea a 40 de ani de când Slatina a devenit municipiu.

Articolul precedentVijelii şi grindină în judeţul Olt. A fost emis cod portocaliu
Articolul următorVijelie puternică şi vânt, la Slatina. Mesaj de alarmă emis prin RO-ALERT