Perioada de depunere a ofertelor de asfaltare pentru cele trei loturi de străzi din Slatina incluse în acordul cadru s-a încheiat. 20 de firme au depus documentația și speră să obțină lucrări. Autoritățile au stabilit însă de la început că fiecare firmă poate primi un singur contract, urmând ca fiecare din cele trei loturi să fie realizate de constructori diferiți.

Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina analizează ofertele depuse de firmele interesate să execute lucrări de asfaltare prin intermediul acordului cadru. În total 20 de firme și asocieri și-au manifestat interesul pentru aceste lucrări care vizează străzi și cartiere din tot orașul. „Am procedat deja la evaluarea părții tehnice și a documentelor de calificare. E vorba de trei loturi, iar pentru fiecare lot s-au depus 6-7 oferte. Aceste activități vor dura aproximativ trei săptămâni, o lună, în funcție de clarificări. Apoi vom trece la deschiderea ofertei financiare și se va evalua această ofertă”, a  explicat Daniel Murguleț, reprezentant DASIP.

Câștigătorii vor fi anunțați abia peste câteva luni, după ce se vor analiza toate documentele. Fiecare lot va avea constructorul lui, conform unei decizii impuse de municipalitate înainte de derularea licitației. „ S-au stabilit trei loturi, fiecare cu câte 30 de obiective. În toate cele trei loturi sunt peste 100 de obiective”, a mai spus Daniel Murguleț.

Autoritățile din Slatina vor aloca până la 100 de milioane de lei pentru aceste lucrări de modernizare incluse în acordul cadru.

Articolul precedentCe amenzi riscă cei care nu respectă măsurile privind pesta porcină. Se poate ajunge la dosar penal
Articolul următorBărbați reținuti de Poliție. Au furat 56 de tone de fier vechi de la firma la care lucrau