Cei 36 de copii din Slatina care au câștigat Dinsey Cup, competiție organizată de primărie, au plecat în această dimineață la Paris. Îi așteaptă cinci zile pline de aventuri în parcul de distracții Disneyland, dar și un tur memorabil al capitalei Franței.

Au învățat, s-au înscris în competiție și au câștigat o excursie de care își vor aminti, cu siguranță, toată viața. Vorbim de elevii de clasele a V-a, a VI-a și a VII-a care au câștigat ediția din acest an a Disney Cup. Ieri și-au făcut bagajele, iar astăzi au pornit în aventură, în Franța. „Sunt 36 de câștigători ai Disney Cup, acre au decolat în această dimineață spre Paris, însoțiți de patru profesori și doi însoțitori de la Primăria Slatina”, a spus viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

Pe copii îi așteaptă zile pline de momente distractive, dar și vizite în locuri renumite în întreaga lume pentru frumusețea lor. Organizatorii au stabilit programul fiecărei zile, astfel încât micii excursioniști să vadă cât mai mult din obiectivele turistice ale Parisului. „Sunt patru nopți și cinci zile. Vor avea o zi în care vor vizita tot ce poate fi mai frumos în Paris, vor face un tur al Parisului, vor vizita Grădinile de la Versailles, Catedrala Notre Dame, după care se vor deplasa în parcul de distracții Disneyland”, a mai adăugat viceprimarul Vîceleanu.

Autoritățile alocă în fiecare an 220.000 lei pentru organizarea Diney Cup și excursia copiilor câștigători la Paris. Competiția a ajuns la ediția a XII-a și va continua în următorii ani

Articolul precedentFost viceprimar al lui Vâlcov: „A luat-o razna! Cum poţi să-l faci pe ăla «sandilău», când tu ştii foarte bine de «consultaţiile» tale psihiatrice“
Articolul următorLucrări avansate la Sala Polivalentă din Slatina. Imagini din interior