Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a criticat implicarea bisericii în organizarea referendumului pentru familie. Liderul liberalilor olteni a spus chiar că acesta este unul dintre factorii care a determinat o slabă prezență la vot a oamenilor la scrutinul din 6 și 7 octombrie.

Voiculescu a explicat că a fost deranjat să vadă pe internet filmări în care preoții mergeau pe al casele oamenilor, împreuncă cu reprezetanți ai PSD, să îi îndemne să iasă la vot. „Consider că un factor care a determinat o slabă prezență la vot a fost și implicarea excesivă a Bisericii în procesul de vot. Cu toate că eu sunt un om credincios și am ajutat Biserica cu mult înainte să fiu primar, președinte al PNL, am făcut-o din banii mei, consider că în astfel de chestiuni, în campanii electorale, Biserica nu are ce să caute”, a declarat Liviu Voiculescu.

În Olt, preoții au organizat marușuri și au derulat campanii informative pentru promovarea familiei tradiționale, înainte de organizarea referendumului național.

Articolul precedentElevii care câștigă bani în week-enduri
Articolul următorTineri din Olt prinşi cu 88 de pachete de droguri în maşină