Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Tufeni a ajuns la spital în stare gravă fiind bătut de mai multe persoane care l-au prins la braconat, cu câini ogari, alături de alți trei tineri, pe un fond de vânătoare din localitate.

Victima, alături de alți doi băieți, unul în vârstă de 21 de ani, tot din Tufeni, și celălalt în vârstă de 24 de ani, din Ghimpețeni, au fost observați de către fiul administratorului fondului de vânătoare, în timp ce se aflau la braconaj. Acesta le-a cerut să plece însă braconierii au refuzat, profitând și de faptul că erau mai mulți.

Tânărul a plecat în sat și s-a întors împreună cu tatăl său, administratorul fondului de vânătoare, fratele său, și un alt bărbat. Aceștia i-au găsit pr braconieri și le-au aplicat o corecție fizică.

În urma conflictului, unul dintre braconieri, cel în vârstă de 18 ani, a ajuns la spital, fiind bătut cu bestialitate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Alexandra Dicu, a declarat că un dosar de cercetare penală a fost deschis, în urma acestui eveniment.

„Polițiștii Secției de Poliție Rurală Potcoava au fost sesizați de către un pădurar, prin SNUAU 112, despre faptul că un grup de persoane, însoțite de tei câini ogari, s-ar afla la braconaj pe un fond de vânătoare din comuna Tufeni. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că între aceste persoane ar fi izbucnit un conflict verbal, urmat de agresiuni fizice. În urma loviturilor, un tânăr în vârstă de 18 ani a fost transportat la spital. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj și loviri sau alte violențe”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentVicepremierul Paul Stănescu, anunț despre dragarea Dunării la Corabia
Articolul următorCopil din Slatina dat dispărut de mamă, găsit de jandarmi