Un băiat în vârstă de 14 ani a ajuns la spital, vineri, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost lovit de un tren, în apropierea Stației CFR Piatra-Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu, a declarat că autoturismul era condus de o tânără, în vârstă de 18 ani, aceasta nu prezenta urme vizibile de traumă, iar pe scaunul din dreapta-față se afla un minor, în vârstă de 14 ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism umăr drept.

În trenul InterRegio 1721 se aflau aproximativ 100 de persoane. Nicio persoană din tren nu a necesitat îngrijiri medicale.

„Minorul, din orașul Piatra-Olt, urmează să fie transportat la UPU Slatina”, a precizat Băsășteanu.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut după ce tânăra n-a respectat semnificația indicatorului „oprire”

„Din primele date se pare ca o tânără, de 18 ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Piata Olt, nu ar fi respectat semnificația indicatorului OPRIRE la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost acroșată de trenul IR 1721 care circula pe ruta Craiova- Sibiu. În autoturism se afla un pasager, minor. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, nefiind sub influența alcoolului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Articolul precedentPeste 10.000 de fermieri olteni, gata să protesteze împotriva Guvernului. Care este motivul
Articolul următorSCANDALUL de la Caracal. Patru bărbaţi, reţinuţi