Cinci persoane, printre care trei copii cu vârste cuprinse între cinci și 11 ani, au ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, pe o stradă din Caracal.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuș, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, dintre care trei minori.

La sosirea echipajelor, cele șapte persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente.

Cei trei copii au ajuns la spitalul din localitate.

„Echipajul SMURD Caracal a preluat trei minori, un minor în vârstă de opt ani cu traumatism cranio-cerebral minor, alt minor în vârstă cinci ani cu dureri la nivelul genunchiului stâng și unul în vârstă de 11 ani, cu atac de panică. Toți pacienții au fost transportați la spitalul din Caracal”, a declarat Enuș.

El a adăugat ca echipajul de la Serviciul de Ambulanță Olt a preluat un bărbat și o femeie, care se aflau în celălalt autoturism, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident, ambii fiind transportați la spitalul din Caracal.

Celelalte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital.

 

Articolul precedentAccident pe un drum național din Olt. Două persoane au ajuns la spital – FOTO&VIDEO
Articolul următorOltenii care vor certificat de cazier judiciar, în dificultate. Sistemul informatic a suferit o nouă avarie