Două persoane au ajuns la spital, duminică după-amiază amiază, în urma unui accident rutier, petrecut la ieșire din comuna Radomirești spre Mihăiești, pe DN 6. Accidentul ar fi fost produs din cauza unui șofer bulgar.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuș, a declarat că în accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară care tracta o platformă auto, în ambele aflându-se cinci persoane.

La sosirea echipajelor, cele cinci persoane au fost găsite conștiente, în afara autovehiculelor.

„Pompierii militari au acționat pentru deconectarea bornelor bateriilor autovehiculelor implicat în accident, în sprijinul echipajelor de la Serviciul de Ambulanță, dar și pentru sablarea carosabilul de resturile rezultate în urma accidentului”, a declarat Enuș.

Echipajele medicale au preluat două persoane, pasageri ai autoturismului, aflate pe bancheta din spate, în vârstă de 23 de ani și 56 de ani, ambii din comuna Lipova, județul Dolj, cu traumatisme cranio-cerebrale.

„Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost transportat la spitalul din Caracal, iar cea de-a doua victimă la UPU Slatina. Celelalte persoane implicate în accident au fost asistate la fața locului, dar au refuzat transportul la spital”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

Accidentul ar fi fost produs din cauza unui șofer bulgar.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un cetățean bulgar în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism care tracta o platformă, pe raza comunei Radomirești, pe fondul neatenției, ar fi intrat iî coliziune fața-spate cu un autoturism oprit pentru remedierea unor defecțiuni tehnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corpcorpo din culpă.

Articolul precedentLegumicultorii olteni, primii la subvențiile pe tomate
Articolul următorAccident în Caracal. Trei copii au ajuns la spital – FOTO&VIDEO