Unul dintre conducătorii auto implicați în accidentul petrecut pe centura Caracalului se afla sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii aplicându-i o amendă și suspendându-i permisul pe trei luni. Trei copii care se aflau în mașina sa au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că accidentul s-a petrecut după ce un conducător auto care se deplasa din direcția Caracal-Redea, la intersecția cu ruta ocolitoare a Caracalului, nu a respectat semnificația indicatorului „Stop” și a pătruns în intersecție fără să se asigure, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa pe direcția Craiova-Alexandria. În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un alt autoturism care se afla oprit la „Stop”.

Polițiștii mai spun că, în urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto care se deplasa pe direcția Craiova-Alexandria a rezultat o concentrație de 0,14 miligramr pe litru alcool pur în aerul expirat.

„Acesta a fost sancționat contravential cu amendă și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile”, a precizat reprezentantul IPJ Olt.

Șase persoane, printre care trei copii, au fost rănite, în accident.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporală din culpă.

Articolul precedentTrei copii răniți într-un accident, pe centura Caracalului (FOTO)
Articolul următorAproape o mie de candidaţi din Olt susţin bacalaureatul, în sesiunea de toamnă