Social-democraţii Claudiu Stăncioiu şi Gigi Vîlceleanu au fost aleşi, marţi, viceprimari ai municipiului Slatina, prin votul majorităţii absolute a Consiliului Local.

Grupul PSD i-a propus pe cei doi, iar Grupul PNL i-a propus pe Alexandru Popistaş şi Laura Giura, apoi urmând alegerea viceprimarilor prin vot secret.

Rezultatul votului a fost următorul: Claudiu Stăncioiu – 12 voturi, Gigi Vîlceleanu – 11 voturi, Alexandru Popistaş – 6 voturi, Laura Giura – 6 voturi.

Primarul Emil Moţ le-a mulţumit aleşilor locali pentru votul din plen.

„Vreau să le mulţumesc consilierilor locali pentru că de astăzi suntem din nou aceeaşi echipă de acum patru ani, aceeaşi echipă care a făcut treabă în Slatina şi care va face treabă şi de acum înainte, pentru următorii patru ani. Vom lucra numai pentru slătinenii noştri. Vreau să-i felicit pe domnii viceprimari Claudiu Stăncioiu şi Gigi Vîlceleanu pentru încă patru ani de mandat”, a afirmat edilul.

La rândul său, viceprimarul Claudiu Stăncioiu, a vorbit despre proiectele pregătite pentru dezvoltarea Slatinei.

„Vreau să le mulţumesc locuitorilor oraşului pentru votul de încredere acordat, domnului primar şi colegilor din Consiliul Local. Noi suntem conectaţi la problemele oraşului, avem putere de muncă, sunt multe de rezolvat, multe proiecte care vor veni în viitorul apropiat. Ne dorim să lucrăm doar pentru slătineni”, a spus acesta.

Gigi Vîlceleanu a afirmat că echipa de la conducerea Primăriei Slatina va lua decizii bune pentru toţi slătinenii, indiferent de opţiunea politică.

„Şi eu vreau să le mulţumesc slătinenilor pentru votul acordat atât pentru domnul primar, cât şi pentru Consiliul Local. Este un vot de încredere, care ne responsabilizează şi, în acelaşi timp, ne obligă să ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am propus şi ni le-am asumat, în campania electorală. Vă promit, dragi slătineni, că vom munci împreună, în aceeaşi echipă, doar pentru dumneavoastră atât pentru cei care ne-au votat, cât şi pentru cei care nu ne-au votat. Vom munci la fel de bine şi la fel de mult”, a transmis Vîlceleanu.

 

Sursa: Realitatea de Olt