O informare meteo pentru vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte mai ales în zonele deluroase a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pentru perioada 29 octombrie, ora 14.00 – 1 noiembrie, ora 10.00.

Potrivit informării, în intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara.

„Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte”, informează ANM.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a precizat că informarea meteorologică a fost transmisă Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență și instituțiilor din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Articolul precedentLegumicultorii olteni calculează pierderile. Dacă nu mai primesc subvenții, intră în colaps
Articolul următorSalariile oltenilor, în continuă creștere. Cei mai câștigați sunt cei care lucrează în agricultură