Primarul Slatinei, Emil Moţ, a anunţat prin intermediul contului său de pe o pagină de socializare că proiectul mall-ului ce va fi construit pe o parte din terenul de la fosta unitate militară „devine certitudine”.

La începutul săptămânii, Consiliul Local Slatina a aprobat studiul de oportunitate pentru acest proiect.

„Onorez încă o promisiune din lista asumată în fața dumneavoastră, dragi slătineni. După deschiderea restaurantului Mc Donald’s și construcția Parcului Tineretului, ridicarea mall-ului devine certitudine. Consiliul Local Slatina a aprobat studiul de oportunitate pentru acest proiect care contribuie decisiv la dezvoltarea Slatinei”, a transmis Moţ.

Proiectul privind aprobarea studiului de oportunitate şi concesionarea prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 62.013 metri pătraţi pe care să se construiască un mall, la Slatina, a trecut prin votul majorităţii PSD-ALDE. Liberalii Sorin Ţârcomnicu, Ionuţ Comănescu, Viorel Rogojinaru, Corneliu Colpacci, Ioan Popa şi Ilie Vasile au votat împotriva proiectului. Liberalul Ştefan Văduva a lipsit de la şedinţă.

Primăria Slatina vrea să facă un mall la fosta unitate militară, pe o suprafaţă de 62.013 metri pătraţi, având deja o scrisoare de intenţie a unui investitor interesat să dezvolte un astfel de ansamblu comercial multifuncţional, în municipiul nostru.