Bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Dobroteasa, care şi-a incendiat soţia, într-o criză de gelozie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, magistraţii Tribunalului Olt admiţând propunerea procurorilor.

Bărbatul fuseser reţinut pentru 24 de ore, seara trecută. Bărbatul în vârstă de 43 de ani este şofer de TIR şi stă plecat de acasă pentru perioade îndelungate de timp şi o suspectează pe soţie că îl înşeală. Vineri seara, după ce a fost la băut în sat, el s-a întors acasă croit să o facă pe femeie, în vârstă de 39 de ani, să-i mărturisească infidelităţile.

A bătut-o bine, lovind-o inclusiv cu o lopată. Ulterior, a legat-o, a stropit-o cu combustibil şi i-a dat foc. Femeia s-a zbătut şi a reuşit să scape, apoi a fugit la o vecină, care a chemat ambulanţa.

Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost stabilizată de medici, rămânând internată pe Secţia Chirurgie Plastică.

Articolul precedentMoment penibil la vizita lui Orban în Olt. Preşedintele PNL a vorbit unei săli aproape goale – FOTO
Articolul următorColegiul Titulescu, din Slatina, în reabilitare. Primăria a alocat bani și pentru refacerea amfiteatrului