Propus cu ani în urmă pentru a  fi reabilitat pe fonduri europene, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu”, din Slatina, va fi modernizat anul acesta, cu bani de la primărie. Lucrările vizează atât Corpul A al unității de învățământ cât și amfiteatrul, care era degradat.

Schelele au fost puse deja pe clădire, după ce unitatea de învățământ a derulat licitația și a stabilit un constructor care va reface complet fațadele școlii și ale clădirii în care se află sala de spectacole. Aceasta din urmă avea nevoie urgentă de reparații, întrucât hidoizolația plafonului cedase, iar în imobil se scurgea frecvent apa din ploi și topirea zăpezii.

Amfiteatrul Colegiului Titulescu a fost construit în urmă cu aproape 20 de ani și de atunci nu a mai fost modernizat. Sala este spațioasă și este recunoscută pentru acustica foarte bună, însă nu mai prezenta siguranță pentru spectatori.

Autoritățile locale au prins în bugetul de anul acesta suna de 400.000 de lei pentru aceste lucrări de reabilitare.

Articolul precedentArest preventiv pentru bărbatul din Olt care şi-a incendiat soţia
Articolul următorPovestea celui mai vechi hotel din Slatina. Ce instituție importantă funcționează acum în imobilul de patrimoniu- FOTO