Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a afirmat că mulţi dintre candidaţii de la Congres s-au grăbit să acceadă pe funcţii, imediat după un eşec al partidului.

Stănescu a declarat că graba nu face bine, mai ales după „un dezastru”.

„Am spus foarte multor colegi să se grăbească încet. Graba asta de a ajunge în cât mai multe funcţii, imediat după un dezastru, nu prea ne face bine. O să explic odată mai pe larg motivele pentru care n-am fost de acord cu un Congres acum. Dar democraţia înseamnă vot”, a declarat Stănescu, înaintea începerii Congresului PSD de sâmbătă.

Întrebat cine va câştiga alegerile din cadrul Congresului, liderul din Olt a afirmat:

„N-aş vrea să fac pronosticuri. Pot să vă asigur că în momentul în care va fi o conducere aleasă, eu ca membru simplu de partid, ca vicepreşedinte, va avea tot respectul meu. Am fost pasiv. Se termină congresul, va fi o conducere aleasă care va avea tot respectul meu”.

 

Articolul precedentLider PSD, înainte de Congres, despre pierderea alegerilor europarlamentare: „Atitudinea n-a fost cea bună. Nu cred că aroganţa face bine cuiva“
Articolul următorLider PSD Olt, despre candidaţii la Congres: „Oameni care au pierdut alegerile nu au ce să ne învețe pe noi“