O cultură indoor de cannabis a fost descoperită de poliţiştii SCCO Olt, miercuri dimineaţa, în urma unei percheziţii pe care au desfăşurat-o la o locuinţă din municipiul Caracal. O instalaţie completă pentru însămânţare şi creşterea plantelor, zeci de ghivece cu rădăcini, dar şi un pistol semiautomat au fost găsite, în urma descinderilor.O cultură indoor de cannabis a fost descoperită de poliţiştii SCCO Olt, miercuri dimineaţa, în urma unei percheziţii pe care au desfăşurat-o la o locuinţă din municipiul Caracal. Două persoane au fost reținute și urmează ca astăzi să fie prezentate unei instanțe cu propunerea arestării preventive.

Acţiunea a fost desfăşurată de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT, cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt.

Anchetatorii spun că, în perioada 2018 – până în prezent, un tânăr din Caracal ar fi comercializat aproximativ două kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiu.

„Nouă persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Olt.

Sursa citată a adăugat că, în urma efectuării percheziţiei domiciliare, poliţiştii au găsit: o plantație de cannabis, recoltată indoor, cu 29 de ghivece cu rădăcini, o instalație completă pentru însămânțare și creștere a plantelor, o pungă din plastic care conține material vegetal verde-oliv, o plantă de cannabis, trei grindere, un pistol semiautomat, două cântare electronice, o cutie conținând patru pungi cu material vegetal recoltat, cântărind aproximativ 1,5 kilograme, suma de 600 lei și două telefoane mobile.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, mai transmit poliţiştii.

Doi tineri din Caracal au fost reținuți pentru 24 de ore, miercuri seara, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentați unei instanțe judecătorești cu propunerea arestării preventive.

Articolul precedentDouă tinere au găsit 1.000 lei în fața sediului unei bănci din Slatina. Ce au făcut cu banii
Articolul următorO fabrică din Slatina cucerește America de Nord cu produsele sale