Fostul viceprimar al comunei Milcov, în prezent consilier local PNL, Jane Militaru, liderul contrabandiştilor de ţigări săltaţi, joi, de poliţişti, în urma unor percheziţii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii luate vineri seara de Judecătoria Slatina.

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul soţiei lui Militaru, Rodica. În schimb, o vânzătoare la magazinul familiei.a fost plasată în arest la domiciliu.

Jane Militaru este membru al organizației PNL Milcov, însă președintele PNL Liviu Voiculescu a anunţat că acesta își va pierde statutul de liberal.

Nouă percheziții au fost desfășurate joi de polițiștii olteni, aproximativ 685.000 de țigarete fiind confiscate.

Perchezițiile au fost desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, împreună cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, din Slatina și Milcov.

Patru persoane au fost aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

Articolul precedentPaul Stănescu, mesaj transmis astăzi lui Liviu Dragnea
Articolul următorVreme severă în judeţul Olt. Meteorologii au emis cod portocaliu