Prezent la Slatina la o conferință de presă, alături de președintele executiv al organizației din Olt a PSD, Paul Stănescu i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea. Totodată, el a precizat că Dragnea avea de gând să îl excludă din partid.

Paul Stănescu a spus că i-a fost teamă că va fi exclus din PSD, după ce și-a spus punctul de vedere în legătură cu politica greșită pe care o făcea Dragnea. De aceea a fost rezervat în declarații ulterior. Liderul PSD Olt a precizat că a aflat de la oamenii lui Dragnea că acesta din urmă voia să supună Comitetului executiv al partidului o propunere de exludere a lui Stănescu. „Vă spun din surse de la oameni de lângă el: dacă aveam un rezultat bun (la alegerile europarlamentare la nivel național n.r.), în primul Cex după alegerile astea eram OUT”, a declarat astăzi Paul Stănescu.

În ciuda divergențelor politice dintre cei doi, Stănescu i-a transmis gânduri bune lui Dragnea.

„Eu lui Dragnea vă spun sincer îi doresc multă sănătate, să vină cât mai repede acasă, pentru că eu n-am avut o problemă cu el ca persoană, ca om, eu am avut o problemă politică. Eu n-am fost de acord cu proiectul lui politic, din cauza căruia s-a întâmplat ce s-a întâmplat: el a acolo și partidul a luat 22%. Asta e tot!”

 

Articolul precedentStănescu dezvăluie adevărul despre lucrările la drumul expres Craiova-Piteşti: „S-au grăbit şi au dus buldozerele acolo mai devreme acolo, că eram în campanie electorală”
Articolul următorCe au decis judecătorii în cazul fostului viceprimar din Milcov, contrabandist de țigări