Deși a fost unul dintre candidații înscriși pe lista PNL pentru parlamentul European, Mădălin Teodosescu, primarul Balșului, nu a reușit să obțină un scor bun la europarlamentarele de pe 26 mai. Astfel, PNL a primit 28,98% din voturi, în timp ce PSD a luat 35,13%.

Întrebat dacă este mulțumit de rezultatul obținut de organizația din Balș a PNL la alegerile europarlamentare, Liviu Voiculescu, președintele liberalilor olteni, a spus că merge în continuare pe mâna lui Mădălin Teodosescu. „Referitor la orașul Balș, organizația a obținut cel mai mare număr de voturi la acest tip de alegeri de până acum. Nu a fost un scor rău pentru organizația Balș, raportându-ne la alegerile din trecut. Noi avem încredere maximă în Mădălin Teodosescu la Balș, dar într-adevăr trebuie să le dea de gândit și lor și nouă, în sensul că trebuie o mult mai bună organizare și poate un pic mai multă implicare”, a spus liderul PNL Olt.

La Balș, PNL a fost pe locul al doilea în opțiunile electoratului la alegerile euroaparlamentare.

Articolul precedentArest preventiv pentru bărbatul care a luat mită pentru subiectele la examenul de asistenţi de la Spitalul Slatina
Articolul următorAnunţarea candidatului PNL la Primăria Slatina, amânată din nou