Agentul de la Poliția locală București care și-a înjurat un coleg de la Rutieră weekend-ul trecut a fost amendat de victimă cu 1.300 de lei.

Poliţistul a scris în procesul verbal toate injuriile care susține că i-au fost adresate şi a trimis documentul angajatului de la Poliţia Locală care l-a umilit în timpul unei intervenții.

Scandalul a izbucnit când poliţistul de la Rutieră a vrut să îl sancţionează pe agent pentru că ar fi parcat ilegal. Ca să aibă dovadă că a fost insultat, polițistul de la Circulație a filmat tot scandalul.

– Sună-i pe ăștia! Pe Vlăsceanu (n.r. șef serviciu Brigada Rutieră), pe cine are pe la ei pe acolo. Băiatul ăsta e obraznic. Tu vii să tragi de mine, mă, puștiulică? Bă, băiatule, cum vorbești cu mine? Eu sunt de pe stradă?

– Deci, hai să vă spun ceva! Acum am vorbit cu șeful meu.

– Nu ne interesează treaba asta.

– Nici pe mine nu mă interesează.

– Vrem data nașterii.

– Nu vă dau, mă, nimic! Nu auziți că nu vă dau? Pentru ce să vă dau? Pentru ce? De ce să mă legitimezi? Eu sunt polițist, sunt în timpul serviciului.

– Și noi ce suntem?

Articolul precedentOltenii fără acte de identitate valabile pot obţine unele noi, în preziua şi în ziua alegerilor pentru preşedinte
Articolul următorInstructor auto prins beat la volan. În mașină era și un polițist