Ion Alexandru Badiu, poliţistul care s-a împuşcat în cap, duminică seara, a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, prognosticul medicilor fiind unul „extrem de rezervat”.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, spune că poliţistul are multiple leziuni craniene.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.00, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri medicale de urgenţă, apoi a fost investigat rapid, a efectuat un computer tomograf cranian, s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral sever cu multiple leziuni craniene. Pacientul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului nostru pentru Neurochirurgie. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, a afirmat medicul Craiovean.

Alexandru Badiu s-a împușcat în cap, duminică după-amiază, într-un apartament din Caracal.

Asupra bărbatului s-au efectuat manevre de resuscitare de către paramedicii SMURD, apoi fiind predat unui echipaj al Ambulanței, cu medic.

A ajuns la Spitalul Caracal, stabil, dar in stare de inconștiență. Medicii caracaleni au luat decizia să îl transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. El era intubat.

Ioan Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.

Badiu se căsătorise recent și, potrivit unor surse, avea certuri dese cu soția. Acesta se pare că ar fi şi motivul gestului său. Aceleaşi surse susţin că locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

Articolul precedentTânără în COMĂ după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin de o maşină
Articolul următorNoi DETALII despre poliţistul împuşcat în cap la Caracal | Cu cine mai era în casă