Constructorul tronsonului din Olt al Drumului Expres Craiova-Slatina Pitești a stabilit, împreună cu autoritățile locale, un termen estimativ pentru deschiderea șantierului. Lucrările ar putea începe mult mai devreme decât data stabilită în contract, având în vedere faptul că firma câștigătoare avansează cu proiectare.

Un an ar fi termenul stabilit inițial pentru lucrările de proiectare a Tronsonului 2 din Drumul Expres Craiova-Slatina-Pitești, tronson care trece prin Olt. Din discuțiile cu autoritățile județene și locale se pare că acest termen va fi mult scurtat.

„Încercăm și facem eforturi deosebite atât la nivel de companie cât și la nivelul autorităților locale, Consiliul Județean și primării să devansăm data începerii lucrărilor pentru luna iunie, dacă totul merge bine”, a explicat Adrian Motorga directorul Secției de Drumuri Naționale Olt.

Drumul Expres are o lungime de aproximativ 121 km, câte două benzi pe sens și o valoare estimată de 3.770.640.827,48 lei, fară TVA.

Articolul precedentScandal pe islaz într-o comună din Olt. Fermierii vor să dea consilierii locali în judecată
Articolul următorBărbat din Olt, în stare gravă după ce un incendiu i-a cuprins locuința. Are arsuri de gradul doi pe 40% din corp – VIDEO