Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Șerbănești, a ajuns la spital, cu arsuri de gradul doi pe circa 40 la sută din suprafața corpului, după ce a fost surprins de un incendiu puternic care i-a cuprins locuința.

Evenimentul s-a produs în comuna Șerbănești, sat Șerbăneștii de Sus, iar pentru stingerea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, locuința ardea generalizat. Proprietarul locuinței, în vârstă de 67 de ani, a fost surprins de incendiu în interiorul casei și a suferit arsuri de gradul doi pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului. Pacientul a fost transportat, conștient, la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

El a adăugat că, în urma incendiului, au ars acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, tavanele și bunurile din trei camere de locuit.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului, potrivit ISU, a fost o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Bărbatul locuia alături de soția sa.

Articolul precedentConstrucția Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești începe mai devreme. Care e termenul anunțat de autorități
Articolul următorNoi DETALII despre starea bărbatului surprins de un incendiu, la Şerbăneşti. Ce spun medicii