Ion Șerban, autorul crimei din Slatina, s-a predat, sâmbătă, politistilorde transporturi feroviare din Craiova.

Șerban i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, conflictul pornind, vineri seara, de la o serie de avansuri făcute de un tânăr de 24 de ani, rănit și el, iubitei criminalului, potrivit anchetatorilor.

„Pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cutit si i-a aplicat o lovitura victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se indreapta spre acesta si îi aplica cu acelasi cutit un numar de 3 lovituri, toate in zona pieptului (inima). Imediat dupa savarsirea faptei, suspectul Serban Ion fuge de la fata locului, si cu toata că este urmarit de prima victima, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată în comunicatul remis de parchet.

Procurorii mai arată că moartea victimei „s-a datorat insuficientei cardio-circulatorii acute consecinta a 3 plagi taiate intepate cu interesare cardiaca si pulmonara cu hemoragie interna consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp taietor intepator. Intre leziunile traumatice si deces exista legatura de cauzalitate neconditionata”.

Articolul precedentA fost identificat criminalul din Slatina. El a fost dat în consemn la frontieră. FOTO cu suspectul
Articolul următorCriminalul din Slatina, reținut de procurori