Primarul Slatinei, Emil Moţ, a sancţionat derapajul candidatului USR PLUS la prezidenţiale, Dan Barna, care a declarat că dacă ar fi fost el preşedinte al României, tragedia de la Caracal nu s-ar mai fi întâmplat.

Preşedintele PSD Slatina a catalogat ieşirea lui Barna drept o dovadă de aroganţă, considerând o glumă proastă faptul că liderul USR vrea să devină preşedintele ţării.

„Dacă Dan Barna era președinte, România ar fi câștigat campionatul mondial de fotbal. Dacă Dan Barna era președinte, iarna nu mai venea niciodată. Dacă Dan Barna era președinte, ziua ar fi avut cel puțin 48 ore. Voi ce credeți că s-ar mai fi întâmplat cu Dan Barna Președinte? Atâta aroganță și misecuvinism mai rar. Din fericire pentru noi, Barna va rămâne doar cu egoul supradimensionat. Candidatura sa este doar o glumă proastă”, a postat Emil Moţ, pe pagina sa de Facebook.

Întrebat miercuri seara la TVR ce ar fi făcut în cazul Caracal dacă era președintele României reacționat în cazul Caracal, Dan Barna a declarat: „Eu vreau să cred că, dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. Drama de la Caracal nu a fost un incident nefericit, a fost efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcţionarea instituţiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranţei cetăţeanului…E o cerință minimă aproape pentru orice stat”.

Articolul precedentFlorin Dumitru depune, luni, jurământul pentru funcţia de subprefect de Olt
Articolul următorScandal într-o comună din Olt. S-au tras focuri de armă