Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a deschis ateliere de vacanță pentru copiii aflați în grija statului. În curtea centrului de zi „Amicii”, cei mici sunt implicați în multe activități creative și educative.

Lectură, teatru, gastronomie, pictură sau creație artistică sunt doar câteva dintre domeniile în care sunt structurate ateliere de vacanță destinate copiilor și tinerilor. Astfel, ei se vor distra și vor petrece timpul liber într-un mod plăcut, dar vor acumula și cunoștințe care să îi ajute pe viitor. „Am deschis oficial „Atelierele de vacanță”! -2019. Pictură, gastronomie, desen, croșetat, teatru, lectură, aranjamente florale, șah…in completare, voie bună și culoare!!!”, a spus directorul DGASPC Olt, Rădița Piroșca.

În toate aceste activități, copiii sunt îndrumați atât de instructorii pentru educație din cadrul direcției cât și de profesori voluntari de la Liceul „Nicolae Titulescu”.

Atelierele vor rămâne deschise toată vara, iar creațiile artistice realizate de mâinile talentate ale celor mici vor împodobi curtea DGASPC Olt.

Articolul precedentStudenți bucureșteni, în practică la o instituție din Olt
Articolul următorPrysmian cumpără încă 5 hectare de teren în parcul industrial. Compania își dublează producția