27 de studenți bucureșteni ai Universității de Științe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti sunt în această perioadă în practică în Slatina. Până pe 19 iulie, ei vor fi prezenți în laboratorul Direcției Sanitare veterinare, dar și în fermele de animale și păsări, pentru a învăța lucruri noi.

Veterinarii olteni le vor pune la dispoziție toată baza materială de care au nevoie pentru a-și pune în practică toate cunoștințele pe care le-au dobândit în timpul anilor de studiu. „Structuraţi în două serii, studenţii anului I-Facultatea de Medicină Veterinară şi ai anului III-Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare, vor fi instruiţi în cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt. De asemenea, se vor face deplasări în teritoriu, în exploataţii comerciale de bovine şi păsări, în abatoare, unităţi de procesare carne, unităţi de procesare legume – fructe autorizate/înregistrate sanitar veterinar şi pentru siguranţa alimentelor de pe teritoriul judeţului  Olt”, au anunțat reprezentanții Direcției Veterinare.

Și studenții filialei din Slatina ai USAMV vor face stagii de practică în laboratorul DSVSA și în fermele din județ, în timpul vacanței de vară.

Articolul precedentWeekend cu spectacole incendiare la Slatina- Programul complet
Articolul următorDeparte de familiile lor, se distrează la atelierele de vacanță- FOTO