Urmează trei zile incendiare la Slatina. Locuitorii orașului, dar și toți oltenii care știu să se distreze  sunt invitați la Zilele Municipiului. De pe mâine și până duminică, toată Slatina e în sărbătoare. Trei seri la rând, sunt concerte ale unor artiști de top pe esplanadă. Ștefan Bănică Junior și soția sa, Lavinia Pârva, vor încinge atmosfera sâmbătă seara.

Cu show-uri de pomină, distracție și voie bună, Slatina sărbătorește în week-end 40 de ani de când a fost declarată municipiu. Autoritățile organizează o mare petrecere, care ține trei zile. Seria concertelor este deschisă mâine, de la ora 20.00, de cunoscuta trupă slătineană Alutus. Apoi, Ami și Randi vor încinge atmosfera alături de band-urile lor, de la orele 21.00 și de la 21.45.

Sâmbătă, Lavinia Pârva dă tonul unei seri incendiare, pentru ca apoi Ștefan Bănică „s-o facă lată” alături de publicul slătinean, într-un concert care începe la ora 21.45

Petrecerea verii se încheie în stil mare duminică, pe 7 iulie, atunci când vor concerta Connect-R, Lidia Buble și bandul său.

 

Articolul precedentCai lăsați la păscut pe margine drumului, ridicați de la Podul Olt- VIDEO
Articolul următorStudenți bucureșteni, în practică la o instituție din Olt