Fostul viceprimar al Slatinei, Gabriel Diaconu, îl acuză pe actualul candidat al PNL la primărie, Mario de Mezzo, că „a fugit mâncând pământul”, după ce fostul său angajator, primarul PDSR Gheorghe Păunescu, a pierdut alegerile în favoarea lui Darius Vâlcov.

Diaconu îl acuză pe de Mezzo că „nici nu a venit să predea gestiunea”, adăugând că este „paraşutat” de la Bucureşti să candideze la Primăria Slatina.

„Astăzi, am aflat că acest Papagal candidează la Primăria Slatina din parte PNL. Off!! Știți cine este Papagalul asta? Era omul de încredere al domnului Primar Păunescu până în 2004. După ce au pierdut alegerile nici nu a venit să predea gestiunea. A fugit mâncând pământul. Acum este mare om de bine de la București. Parașutat candidat la Slatina. Se numește Mario de Mezzo. Valoare zero. Gargară multă. P.S. Prin asta Liberalii vor reuși să nu fie nici măcar în primii trei la alegerile locale”, a scris, pe Facebook, Gabriel Diaconu.

Chestionat, marţi, în cadrul conferinţei de presă de prezentare a candidaturii, cu privire la acuzaţiile lui Diaconu, de Mezzo l-a catalogat pe fostul viceprimar al Slatinei drept „puşcăriaş”, negând alegaţiunile.

„Cum se numește un om care face pușcărie pentru corupție? Pușcăriaș cred. Dacă un om dovedit și care a făcut pușcărie pentru corupție vine să arunce astfel de acuzații la care să răspundem, în regulă. Am să fac asta, pentru că este prima conferință de presă, și este singura dată când fac asta pentru că e corect să lămuresc lucrurile.

Eu când am plecat din primărie – și dacă cineva din presp este interesat, o am și o pun la dispoziția presei -, am acasă decizia consiliului local de încetare a activității mele. Este hotărârea Consiliului Local prin care s-a decis încetarea activității mele. Acea hotărâre nu ar fi putut exista dacă eu nu mi-aș fi închis toate capitolele și toate treburile cu Primăria Municipiului Slatina, inclusiv predarea gestiunii pe care am avut-o”, a spus fostul angajat al Primăriei Slatina, în mandatul lui Păunescu.

De Mezzo a ameninţat că, data viitoare, îl va acţiona în instanţă pe Gabriel Diaconu.

„E o minciună ordinară care vine din partea unui pușcăriaș. Este prima dată și ultima dată când răspund la această minciună și dățile următoare este foarte posibil ca răspunsul meu să fie în instanță. Pentru că, așa cum știți, despre teoria geamurilor sparte, eu nu voi lăsa ca în clădirea care se numește integritatea mea să fie geamuri sparte fără o bază reală, fără o dovadă, doar pentru că cineva, oricine ar fi el, fost pușcăriaș sau nu, se trezește să vorbească”, a concluzionat candidatul PNL la Primăria Slatina.

Articolul precedentSe construiesc terenurile de tenis de la Clubul Nautic. Primăria reia demersurile pentru schimbarea destinației ștrandului din Progresul
Articolul următorGhiozdane pentru fiecare elev de la clasa pregătitoare, la Slatina. Cât cheltuie primăria