Primăria Slatina va desfășura și anul acesta campania „Primul meu ghiozdan”. Aproape 650 de copii care vor începe clasa pregătitoare vor găsi pe bănci ghizdane colorate, echipate cu rechizitele de care vor avea nevoie în primul an de școală. Este al patrulea an consecutiv în care municipalitatea oferă astfel de cadouri micilor școlari.

„Primul meu ghiozdan” ajunge și anul acesta în toate școlile din Slatina, anunță primarul Emil Moț. Municipalitatea a achiziționat 648 de ghiozdane, roz și albastre, cu personaje de poveste, pentru cei mai mici școlari din oraș. „După cum ştiţi, şi vreau să subliniez, de patru ani, Primăria Slatina derulează acest program. Anul acesta, David, fiul meu cel mare, o să fie în clasa pregătitoare şi deja adversarii mei politici au scos pe piaţă zvonul că primăria de aceea dă ghiozdane acum. Programul este, deci, la al patrulea an. Sunt 648 de copilaşi, fetiţe şi băieţei, care primesc ghiozdanul”, a afirmat Emil Moţ.

Ghiozdanele echipate vor ajunge din timp în fiecare unitate de învățământ, astfel încât în prima zi de școală cei mici să se poată bucura de ele. „Astăzi după-amiază, începem distribuţia, iar luni, ca în fiecare an, copiii care au venit în clasa pregătitoare vor găsi în fiecare bancă aceste ghiozdănele”, a mai precizat primarul.

Municipalitatea a alocat câte 60 de lei pentru fiecare ghiozdan, cu tot cu penar și rechizite, suma totală necesară acestui proiect social fiind de aproximativ 39.000 lei.

Articolul precedentDe Mezzo, atacat de un fost viceprimar al Slatinei
Articolul următorExperiență inedită pentru copiii aflați în grija statului. S-au plimbat cu mașini de colecție pe străzile Slatinei