Cei şase bărbaţi din Corabia care au bătut un bărbat şi i-au furat mai multe documente, fiind prinşi în flagrant când primeau bani pentru restituirea actelor, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, marţi seara, în urma unei decizii a judecătoriei din localitate.

Cei şase, cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani, au fost duşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbaţii au intrat într-o locuinţă, l-au bătut pe proprietar, i-au furat bani şi documente, iar ulterior au cerut o altă sumă de bani în schimbul restituirii actelor furate. Cei şase au fost prinşi în flagrant, ei fiind surprinși în timp ce primeau o sumă de bani, în schimbul restituirii documentelor.

„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 3 mai, aceștia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinţe din orașul Corabia, cu această ocazie lovind un bărbat, de 33 de ani. Proprietarul locuinței a sesizat și lipsa unor bani și a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Articolul precedentSlatina: O persoană rănită în urma unui accident cu trei autoturisme implicate – FOTO
Articolul următorDosarul Mineriadei, trimis înapoi la Parchetul Militar, fiind costatată nulitatea rechizitoriului. Legătura cu Slatina