Ion Şerban, în vârstă de 41 de ani, din Urzica, cel care, vineri seara, a ucis un bărbat în zona Piaţa Gării din Slatina, este recidivist fiind condamnat pentru furt calificat, printre părţile vătămate numărându-se Biserica Penticostală şi sucursala unei bănci din Corabia.

În 2012, Ion Şerban a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru furturi din mai multe societăţi comerciale, din locuinţe, dar şi de la Biserica Penticostală şi sucursala Băncii Bancpost din Corabia.

„Era recidivist, dar primul termen îl constituie, în principal, infracţiuni de furt. A suferit şi condamnări din acest motiv”, a confirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Crima din Slatina s-a petrecut, vineri seara, în jurul orei 23.30, când Ion Șerban i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Slatina, conflictul pornind de la o serie de avansuri pe care criminalul le-a făcut concubinei bărbatului ucis.

„Pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor făcute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cuţit şi i-a aplicat o lovitură victimei S. D. I., moment în care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreapta spre acesta si îi aplică cu acelaşi cuţit un număr de 3 lovituri, toate în zona pieptului (inimă). Imediat după săvârşirea faptei, suspectul Şerban Ion fuge de la faţa locului, şi cu toate că este urmărit de prima victimă, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape”, se arată în comunicatul remis de parchet.

Procurorii mai arată că moartea victimei „s-a datorat insuficienței cardio-circulatorii acute consecință a 3 plăgi tăiate înțepate cu interesare cardiacă și pulmonară cu hemoragie internă consecutive. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp tăietor înțepător. Între leziunile traumatice și deces există legătură de cauzalitate necondiționată”.

Articolul precedentCum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi
Articolul următorSpitalul Județean primește 24 de milioane de lei pentru lucrări de modernizare și aparatură la UPU