Doi bărbați din Olt, care erau dați în urmărire internațională, au fost prinși, joi, de către polițiștii doljeni, unul fiind căutat de către autoritățile din Italia, celălalt de către cele din Germania.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că unul dintre bărbați este un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobreţu, judeţul Olt, pe numele său fiind emis mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de determinarea, înlesnirea practicării prostituţiei şi obţinerea de foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei.

Cel de-al doilea are 33 de ani, este din Caracal, și a fost dat în urmărire internațională de autoritățile judiciare germane.

„Pe numele celui în cauză, Curtea de Apel Craiova emisese un mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt în scop mercantil, faptă prevăzută de codul penal german”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Cei doi olteni au fost introduşi  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Articolul precedentDe când se operaţionalizează colectarea gunoiului din judeţ. Firma care a câştigat licitaţia a adus primele maşini
Articolul următorVeste IMPORTANTĂ pentru toţi oltenii care vor să devină şoferi. Cât trebuie să aştepte, de săptămâna viitoare, între proba teoretică şi cea practică