Comunele Oboga şi Baldovineşti din judeţul Olt vor fi racordare la reţeaua naţională de alimentare cu gaze naturale, după avizul primint din partea Transgaz.

Cele două localităţi vor avea un racord comun, amplasat la limita zonei administrative a comunei Oboga, conectat la conducta de înaltă tensiune Iancu Jianu – Balş.

Primarul comunei Baldovineşi, Ion Enescu, a declarat că administraţia locală este în căutare de soluţii de finanţare pentru lucrările propriu-zise. Potrivit acestuia, o parte din cheltuieli ar putea fi suportate de Guvernul României.

„Este un proiect important şi am reuşit să racordăm localitatea la reţeaua de alimentare cu gaze naturale. Noi ne-am apucat deja de proiectare. Sunt şi proiecte guvernamentale prin intermediul cărora cred că vom reuşi să accesăm fonduri, iar o parte din cheltuieli le vom cofinanţa din bugetul local. În acest an încep lucrările”, a declarat edilul.

Articolul precedentUn dosar cu peste 20 de inculpaţi bate pasul pe loc, în justiţie
Articolul următorCarne ţinută în condiţii insalubre, la şaormării din Caracal. Poliţiştii au confiscat aproximativ 200 de kilograme – FOTO