Două persoane au ajuns la spital, duminică dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a lovit o altă mașină, pe drumul național DN 54, în comuna Studinița, una dintre victime rămânând încarcerată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

La sosirea echipajelor, pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față al unui dintre autoturisme, a fost găsită blocată în autoturism.

Femeia a fost extrasă în scurt timp pompierii de la descarcerare care au îndepărtat ușa din dreapta-fața a autoturismului.

Aceasta și șoferul autoturismului au ajuns la spital.

„Victima, în vârstă de 45 de ani, din comuna Vlădila, a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, cu multiple excoriații la nivelul feței și a fost transportată la CPU Caracal. Șoferul aceluiași autoturism, în vârstă de 28 de ani, tot din comuna Vlădila, a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatism la genunchiul stâng”, a declarat Băsășteanu.

Șoferul celui de-al doilea autoturism a refuzat transportul la spital.

Și polițiștii au ajuns la fața locului, un dosar de cercetare penală fiind deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSlatina: Asfaltări rapide, după atribuirea acordului cadru
Articolul următorUn tânăr din Olt și-a bătut și mutilat bunicii. După ce a terminat, i-a lăsat în frig, o noapte întreagă