Doi bătrâni din comuna Brebeni au ajuns la spital, după ce au fost bătuți și mutilați, în propria casă, de un nepot, în vârstă de 32 de ani, din satul Zorleasca al comunei Valea Mare, care le-a luat un portofel cu bani. În plus, bătrânii au fost lăsați în frig, o noapte întreagă.

Sursele realitateadeolt.net spun că este vorba despre o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat în vârstă de 72 de ani.

Tânărul a intrat în casă peste cei doi bătrâni, în satul Săltănești din comuna Brebeni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, i-a bătut cu bestialitate, le-a tăiat urcehile și nasul, și i-a lăsat afară, în spatele locuinței, unde au stat până dimineața.

Nepotul le-a luat un portofel cu bani pe care l-a găsit în locuință și a plecat.

Sâmbătă dimineața, femeia în vârstă de 73 de ani a  reușit să se târască până la poartă, unde un vecin a văzut-o și a sunat la 112, semnalând evenimentul. Cei doi au fost transportați la Spitalul Slatina.

Autorul a fost identificat de polițiști și procurori, fiind audiat atât el cât și alți martori, anchetatorii întocmind un dosar de cercetare pentru tentativă de omor.

Totodată, urmează a se stabili ce sumă de bani a furat tânărul.

Articolul precedentDouă persoane rănite într-un accident, pe un drum național din Olt – FOTO&VIDEO
Articolul următorUrmări. Bătrânul din Olt bătut și mutilat de nepot, în comă