Legumicultorii din trei cooperative agricole din județ livrează marfă către magazinul Casei de Comerț Unirea, deschis ieri în București. Fermierii din Vădăstrița și Strejești au vândut încă din prima zi cantități importante de produse bucureștenilor care au vrut să cumpere legume 100% românești. În următoarele zile vor fi aduse în magazin și legumele din Urzica.

„Casa de Comerț Agroalimentar UNIREA, a inaugurat primul magazin din București. Cooperativele Vădăstrița și Strejești au livrat primele legume la magazinul Unirea. În zilele următoare și Cooperativa Urzica urmează sa facă prima livrare de legume( tomate, ardei kapia și gogoșar) către magazinul Unirea din București”, a anunțat Florin Ciobanu, consilierul ministrului Agriculturii.
Și Cooperativa Ghimpețeni va livra, tot prin magazinul Casei de Comerț Unirea, o cantitate de peste 10 tone de dovleci pentru Halloween 2019, anunță reprezentanții fermierilor olteni.

În curând, legumele și fructele fermierilor olteni vor ajunge și în Magazinul Unirea care se va deschide în Slatina. Aici, fermierii vor beneficia de un spațiu generos de expunere a produselor, cumpărătorii având posibilitatea să achiziționeze din magazin numai marfă românească. Spațiul comercial va funcționa într-un imobil aflat pe Aleea Rozelor, în zona cinematografului din Slatina. În prezent se lucrează la modernizarea și amenajarea corespunzătoare a clădirii.

Articolul precedentSe fac licitații pentru cadastrarea integrală a 13 localități din Olt
Articolul următorBani de la Guvern pentru continuarea unui proiect dintr-o comună olteană