Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a inițiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 215 localități, din 37 de județe ale țării. Printre acestea se numără și 13 comune din județul Olt.

 Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Proiectul major privind „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”. „Achizițiile se desfășoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot…Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea estimată este de 169.580.679 de lei fără TVA”, au transmis reprezentanții Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt.

Cele 13 localități din Olt care vor fi cadastrate în totalitate pe fonduri europene sunt: Cezieni, Priseaca, Stoenești, Drăghiceni, Optași-Măgura, Bârza, Slătioara, Tia Mare, Sprâncenata, Cilieni, Scărișoara, Crâmpoia, Bălteni.

Articolul precedentMotivul HALUCINANT pentru care fata „răpită” a sunat la 112
Articolul următorDovlecii de Ghimpețeni, livrați pentru petrecerile de Halloween din București, prin magazinul „Unirea”