Comuna Oboga a primit de la Guvernul României o sumă de bani pentru continuarea lucrărilor în cadrul unui proiect derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Alocarea s-a făcut din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului şi a fost aprobată în şedinţa de luni a Executivului. Suma alocată de Executiv este de 706.000 lei.

Potrivit primarului comunei Oboga, Tudor Matei, este vorba despre proiectul  „DC2A, Ulița Linia Mare – Pielmus – De742-De1723 (Oboga), km 0+000-4+645”, derulat prin PNDL. El a adăugat că banii s-au primit în urma demersurilor făcute de Consiliul Judeţean Olt şi Instituţia Prefectului.

Contractul de execuţie lucrări pentru acest proiect a fost reziliat după ce firma care a câştigat licitaţia a intrat în insolvenţă

„Este un proiect pentru care noi am avut dificultăţi în a asigura finanţare aşa că am apelat la Consiliul Judeţean. Domnul preşedinte Oprescu a solicitat mai departe ajutorul Guvernului şi am primit sumele necesare”, a declarat primarul Matei.

Articolul precedentDovlecii de Ghimpețeni, livrați pentru petrecerile de Halloween din București, prin magazinul „Unirea”
Articolul următorEa este cea care a sunat la 112 spunând că este răpită