Primăria Slatina a semnat contractul de concesiune pentru o parte din terenul fostei unități militare, cu firma care deține franciza McDonald’s în România. Investitorul va ridica un restaurant de peste 400 de metri pătrați, cu o capacitate de 100 de locuri, terasă și zonă destinată celor care vor să comande mâncare de la volanul mașinii. Lucrările ar putea începe chiar în această toamnă și se vor încheia anul viitor.

E oficial! Firma care deține franciza McDonald’s în România a concesionat o parcelă de peste 3.000 metri pătrați din terenul fostei unități militare. Este vorba despre porțiunea care are deschidere către Bulevardul A.I. Cuza și strada Tunari. Primarul Slatinei, Emil Moț, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, detaliile acestei investiții. „Primăria Slatina a finalizat procedura de concesiune a terenului în suprafață de 3443 metri pătrați către SC Premier Restaurant România SRL, care deține franciza la restaurantele McDonald’s. De astăzi putem spune că Slatina cu siguranță va avea un restaurant McDonald’s. Au fost foarte multe discuții în trecut, dacă vom avea sau nu. Eu mi-am păstrat dreptul să nu comentez pe acest subiect până în momentul în care aveam un contract semnat cu societatea care deține McDonald’s”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Restaurantul este unul de mari dimensiuni, cu toate facilitățile unei unități de alimentație publică de tip McDonald’s, inclusiv McDrive. „Unitatea de alimentație publică de tip McDonald’s este un Mc Drive, un restaurant cu intrare și ieșire pentru autoturisme. Clienții pot fi serviți și de la autoturisme direct, nu numai în restaurant. Restaurantul este un „drive fast-food”, cu o suprafață construită de 415 metri pătrați, este un restaurant mare. Puteți să faceți o comparație cu Craiova, unde sunt 200 și ceva de metri pătrați construiți. Va avea circa 100 de locuri în interior și o terasă, o parcare cu aproximativ 30 de locuri și un loc de joacă”, a mai explicat edilul.

Investitorul urmează să depună documentele pentru obținerea autorizațiilor necesare, iar construcția ar putea începe chiar din această toamnă.

Articolul precedentSe reface centrul Slatinei – FOTO
Articolul următorProiect de sistematizare rutieră în zona Unității Militare. Strada Tunari, cu 4 benzi