Copii cu suflet mare și dascăli inimoși și-au dat mâna, în „Săptămâna fructelor și legumelor donate” și le-au făcut o surpriză de proporții măicuțelor de la Mânăstirea Brâncoveni. Cantități impresionante de alimente au ajuns în lăcașul de cult în care sunt hrăniți zilnic 100 de enoriași.

Gest nobil al unor elevi și profesori din Caracal. S-au mobilizat exemplar pentru o acțiune caritabilă impresionantă. Au adus la școală fructe și legume, care au ajuns apoi la mânăstirea Brâncoveni, cu ajutorul preotului Ion Iagăru. „Sărmani, pelerini, muncitori şi vieţuitoare, aproximativ 100 de persoane zilnic sunt puşi la masă în trapeza Mănăstirii Brâncoveni.
Lor le-au fost donate alimentele strânse în cadrul campaniei „Săptămâna legumelor și a fructelor donate” de către elevii coordonaţi de doamnele profesoare Niţă Carmen Daniela, Preda Melania şi Coteţ Gheorghiţa. Felicitări!”, a scris preotul pe pagina sa de Facebook.

Și alte școli din județ participă la acțiunea socială „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Elevii de la Minulescu, spre exeplu, vor duce alimente la căminul de bătrâni din Slatina.