Un concert al trupei Krypton împreună cu poetul Andrei Novac, ce ar fi trebuit să se desfăşoare la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, pe 8 martie, a fost anulat de organizatori din cauză că municipalitatea nu are încă un buget.

Potrivit unui anunţ făcut pe pagina oficială de Facebook  Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, spectacolul va fi reprogramat. Totodată, Persoanele care au cumpărat deja bilete își pot recupera banii de la casieria Centrului sau le pot păstra pentru spectacolul reprogramat.

„Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural Eugen Ionescu, anunță publicul spectator din Slatina că spectacolul de muzică și poezie „O parte din noi” dedicat femeii și derulat în cadrul proiectului musical «Krypton – Unplugged» la care a fost cooptat și poetul Andrei Novac, spectacol programat pentru vineri 8 martie 2019 ora 18,30 la Centrul Cultural Eugen Ionescu se amână datorită faptului că până la această dată bugetul municipiului Slatina nu a fost adoptat, acesta depinzând strict de bugetul național. Data la care va fi reprogramat spectacolul va fi comunicată publicului în timp util”, se arată în anunţul citat.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va retrimite Parlamentului spre reexaminare legea bugetului de stat pe anul 2019.

„Voi retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire Legea bugetului pe anul 2019. Mesajul este simplu: faceţi un buget sănătos pentru România! Parlamentul are ocazia, dar în primul rând responsabilitatea să facă rapid corecţiile necesare, astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El nu a dorit să comenteze decizia Curţii Constituţionale cu privire la Legea bugetului de stat.

Articolul precedentProiecte ce păreau fără sfârșit: două parcuri pentru slătineni. Când sunt gata
Articolul următorUn nou dosar pentru Bercea Mondial. Interlopul, trimis în judecată alături de un fost director al Hidroserv Olt