Deficienţele înregistrate la trei linii electrice subterane care alimentează zona centrală a municipiului Slatina au cauzat pana de curent de peste două ore de marţi dimineaţa, potrivit explicaţiilor oficiale Distribuţie Oltenia.

Potrivit sursei citate, s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în zona cartierelor Crişan, Progresul, străzilor Primăverii, Nicolae Titulescu şi Tudor Vladimirescu, zona Palatului de Justiţie şi partial zona centrală a municipiului Slatina.

„Marți, 20 august, în jurul orei 08:22, au fost înregistrate deficiențe la trei linii electrice subterane care alimentează zona centrală a municipiului. Acest lucru a generat întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică a consumatorilor casnici din cartierele Crișan și Progresul, străzile Primăverii, Nicolae Titulescu și Tudor Vladimirescu, zona Palatului de Justiție și parțial alimentarea zonei centrale a Municipiului Slatina. Echipele operative Distribuție Oltenia au intervenit prompt pentru izolarea și remedierea deficiențelor apărute, prioritatea fiind alimentarea consumatorilor în cel mai scurt timp”, se arată în comunicatul oficial al companiei.

Reprezentanţii Distribuţie Oltenia mai precizează că până la izolarea şi remedierea totală a deficientelor electrice, s-a procedat la alimentarea consumatorilor din alte surse.

„Menționăm că reluarea alimentării cu energie electrică a putut fi realizată în jurul orei 08:50 pentru zona Crișan – Instituția Prefectului județului Olt și Consiliul Județean iar în jurul orei 10:36 a fost reluată alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor. Lucrările de remediere definitivă și revenire la schemă normală de funcționare a liniilor electrice subterane continuă. Subliniem faptul că echipele operative Distribuție Oltenia monitorizează în continuare rețeaua electrică din zona menționată și iau măsurile care se impun, astfel încât asemenea incidente să poată fi prevenite”, mai spun reprezentanţii companiei de distribuţie a energiei electrice.

Articolul precedentPrima investiție inaugurată pe terenul fostei unități militare din Slatina. Un restaurant celebru, care oferă peste 80 de locuri de muncă
Articolul următorLocuinţe ANL noi la Caracal. Când vor fi recepţionate