De astăzi, slătinenii se vor putea bucura de preparatele și facilitățile oferite de un restaurant celebru. McDonald’s a inaugurat un local cu terasă, loc de joacă și servicii de servire direct la geamul mașinii. Investiția înseamnă și locuri de muncă pentru locuitorii orașului.

La inaugurare au participat directorul general al companiei, Daniel Boaje, primarul Slatinei, Emil Moț și președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu. „ Pentru McDonald’s, deschiderea fiecărui restaurant este un eveniment extraordinar, în sensul în care este o muncă de echipă, care implică toţi partenerii. În momentul de faţă, McDonald’s România, în afara operării de restaurante, se bazează pe 300 de parteneri, companii locale, care fiecare participă la perfecţionarea tuturor lucrurilor pe care le vedeţi în restaurant, de la materie primă, produse alimentare, echipamente, construcţii sau IT”, a declarat Daniel Boaje.

Edilul Emil Moț le-a mulțumit celor de la McDonald’s că au investit în Slatina și a promis că municipalitatea îi va ajuta în continuare pe cei care vor să își deschidă afaceri care adunc locuri de muncă„

„Bun venit la Slatina! Sunt foarte mândru că aţi pus Slatina pe hartă, alături de marile oraşe. Acum, Slatina are un restaurant McDonald’s şi vă mulţumesc pentru asta. De mult timp încercăm să aducem acest restaurant în Slatina şi iată că în sfârşit s-a întâmplat. Noi, la Primăria Slatina, am înţeles cât de important este mediul de afaceri şi de aceea am realizat un context sustenabil, clar, cu oportunităţi fiscale clare, fără să schimbăm taxele şi impozitele în fiecare an şi de aceea, tot ce înseamnă investiţii, au venit în Slatina, vor continua să vină şi noi le vom sprijini pe toate. Vă urez noroc şi să aveţi vânzare bună!”, a spus primarul Slatinei, Emil Moț.

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt a vorbit mai ales despre importanța locurilor de muncă oferite de investitor. „Avem o investiţie importantă în Slatina, în primul rând ca infrastructură. E vorba de nouă milioane de lei, cât a costat acest punct deschis de către McDonald’s. În al doilea rând şi cred că cel mai important, este vorba de aproape 80 de locuri de muncă, număr care înţeleg că va creşte. Felicit Primăria Slatina, în primul rând, pentru deschiderea către investitori. Aşa cum spunea şi domnul primar, predictibilitatea în ceea ce priveşte taxele şi impozitele, sprijinul pentru investitori, au fost lucruri care au dus la deschiderea rapidă a McDonald’s în Slatina, dorit de copiii şi cetăţenii oraşului de foarte mult timp. Iată că acest lucru s-a realizat. Sunt convins că în perioada următoarea vor mai fi astfel de investiţii, astfel de oportunităţi pentru slătineni, datorită deschiderii primăriei. Le mulţumesc celor de la McDonald’s că au venit şi în Slatina şi să aibă vânzare bună”, a declarat Marius Oprescu.

Investitorul a cumpărat aproximativ 3.500 de metri pătrați de teren de la Primăria Slatina, pentru construcția restaurantului, a terasei, locului de joacă și căilor de acces pentru mașini și pietoni.

Articolul precedentFestivalul medieval de la Dobrosloveni, gata de start- VIDEO
Articolul următorExplicaţii oficiale, la o zi distanţă de la pana de curent de la Slatina