O tânără instituționalizată în vârstă de 16 ani este căutată de polițiștii din Olt după ce a plecat, duminică, din centrul de plasament din Slatina și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Olt, tânăra se numește Elena Claudia Popa

„În urma verificărilor s-a stabilit faptul că la data de 4 august, în jurul orei 19.30, minora, în timp ce se afla în zona unui supermarket din municipiul Slatina, ar fi plecat fără acordul educatorului de serviciu care o însoțea și nu a mai revenit. Minora a părăsit centrul, fără acordul personalului de serviciu, în repetate rânduri, revenind ulterior”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu pantaloni(colanți) cu imprimeu tip camuflaj, tricou negru și purta teniși negri cu talpa albă.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m , greutate 75 kg , constituie atletică, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, vopsit roșu, tuns scurt.

„Persoanele, care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a mai transmis reprezentantul IPJ Olt.

Articolul precedentPoliţiştii olteni, razie printre cei care îşi folosesc maşinile la „ia-mă, nene”
Articolul următorO nouă parcare în Slatina. Se va întinde pe mai bine de 3.000 metri pătraţi