Secretarul general al ANI, Horia Georgescu (S), si presedintele ANI, Catalin Macovei (D), sustin o conferinta de presa, in Bucuresti, luni, 21 iulie 2008. Agentia Nationala de Integritate (ANI) investigheaza, in prezent, situatia averii pentru un numar de 90 de persoane cu statut de functionar public, primele rezultate fiind asteptate in circa doua luni, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, presedintele ANI, Catalin Macovei. BOGDAN MARAN / MEDIAFAX FOTO

Un funcţionar public din cadrul Primăriei comunei Icoana a fost găsit incompatibil, de inspctorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).

Potrivit raportului ANI, Mariana Perieţeanu, funcţionar public în cadrul Primăriei comunei Icoana, a fost în stare de incompatibilitate deoarece, în exercitarea funcției publice de inspector a participat, în perioada 5 mai – 6 iunie 2016, la campania electorală desfășurată cu ocazia alegerilor locale din anul 2016, în cadrul căreia și-a depus candidatura pentru funcția de consilier local, fără a-și suspenda raportul de serviciu.

„Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 97, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003 coroborat cu art. 95*, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 188/1999”, se arată în raportul citat.

Articolul precedentUSR: „Scorul de peste 20% obținut la Slatina ne face să credem că putem câștiga alegerile  pentru Primăria Municipiului Slatina de anul viitor“
Articolul următorŞeful social-democraţilor din Olt preia funcţia de preşedinte executiv al PSD