Şefa OFSD Slatina, Cornelia Sulger, a preluat interimar conducerea Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, după ce Felicia Man a intrat în corpul funcţionarilor publici. Interimar este şi Emil Marinescu, fost subprefect şi director al DAJ Olt, la conducerea Organizaţiei de Seniori a social-democraţilor olteni.

Fosta şefă a OFSD Olt, Felicia Man, a demisionat de la conducerea organizaţiei şi din partid după ce a fost numită în cadrul unei direcţii din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale. Man şi-a început activitatea pe noul post de la începutul lunii iunie. Ea a ajuns în cadrul Direcţiei Generale de Management Strategic şi Politici Publice prin transfer, fostul inspector general intrând în corpul funcţionarilor publici după promovarea unui concurs la Primăria Slatina. Statutul funcţionarilor publici nu le permite acestora să fie membru de partid.

După plecarea Feliciei Man, conducerea OFSD Olt a fost preluată de şefa organizaţiei Slatina, Cornelia Sulger. Sulger a fost consilier judeţean până înanul 2016, când a fost votată de Parlament, luna trecută, în funcţia de membru în comitetul de reglementare al ANRE. De asemenea, ea a candidat pentru o funcţie de senator, pe lista social-democraţilor olteni.

Surse din cadrul PSD Olt au confirmat pentru realitateadeolt.net că, în perioada următoare, va fi organizată o conferinţă de alegeri pentru conducerea OFSD. Corina Sulger este susţinută de conducerea partidului pentru această funcţie, şefia OFSD Slatina urmând a f preluată de Mariana Matei, consilier judeţean şi secretar general executiv al OFSD Olt.

De cealaltă parte, fostul subprefect Emil Marinescu a preluat conducerea Organizaţiei de Seniori a PSD Olt, după decesul preşedintelui Marin Postolache. Şi în acest caz va fi organizată o conferinţă de alegeri, Marinescu fiind susţinut să continue la şefia organizaţiei.

Articolul precedentTIR răsturnat de pe un pod rutier, în judeţul Olt – FOTO
Articolul următorJandarmeriţă din Olt, campioană la alergat