Plutonierul adjutant Simona Floricel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a participat, sâmbătă şi duminică, la două concursuri de alergare desfăşurate la Bucureşti şi Râmnicu Vâlcea, situându-se pe primele poziții.

Jandarmeriţa a participat, sâmbătă, la Campionatul Național de Atletism Masters, desfăşurat pe Stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, unde, la proba de 10.000 metri, a reușit să se claseze pe locul doi la categoria +40 ani feminin.

La o zi distanţă, Simona Floricel a participat la Maratonul Olteniei de la Râmnicu Vâlcea. Cursa s-a desfăşurat pe distanța de 21,5 kilometri (semimaraton), diferență pozitivă de nivel de 600 metri. Timpul obținut a fost de 2 ore și 27 minute, ocupând locul patru, la general feminin, și locul trei, la categoria de vârstă.

Plutonierul adjutant Simona Floricel îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt din anul 2006, în decursul timpului participând la diferite competiţii sportive, la care a obținut rezultate foarte bune. La începutul anului, ea a fost desemnată jandarm de onoare al judeţului Olt, în cadrul ceremoniei de prezentare a bilanţului Jandarmeriei Olt pe anul 2017.

Articolul precedentInterimat la conducerea a două organizaţii din PSD Olt
Articolul următorŞofer din Olt, prins la volan cu o concentraţie record de alcool pur în aerul expirat