Patru persoane, printre care un angajat al Poștei Române, au fost reținute de polițiști, marți seară, pentru jefuirea mașinii de poștă din Balș, în urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate.

Printre cei reținuți este și angajatul în vârstă de 50 de ani al Poștei Române, care a susținut că ar fi fost atacat de unul dintre atacatori.

Polițiștii au făcut opt percheziții, în legătură cu acest caz, marți dimineață.

„În dimineața zilei de 17 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigații Criminale, au efectuat opt percheziții domiciliare pe raza municipiilor Slatina  și Caracal, în continuarea activităților privind sustragerea sumei de bani din mașina Poștei Române din noaptea de 8 spre 9 septembrie 2019 de pe raza orașului Balș“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Cei patru bărbați cu vârstele cuprinse între 24 și 50 ani, din municipiul Slatina și comuna Ipotești, sunt bănuiți că în urma unei înțelegeri anterioare ar fi simulat comiterea infracțiunii de tâlhărie în vederea sustragerii banilor aflați în mașină.

Față de cei patru bărbați, s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 18.09.2019, să fie solicitată arestarea preventivă.

Maşina de Poştă jefuită în urmă cu o săptămână şi jumătate se întorcea de la Craiova, cu corespondenţă şi banii de pensii pentru mai mulţi pensionari din Balş şi zonele adiacente.

Potrivit unor surse, atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 205.000 lei.

Articolul precedentAnul marilor asfaltări la Slatina. Noi șantiere, deschise în perioada următoare
Articolul următorAlarmant! Pesta porcină africană face ravagii în Olt. Noi focare confirmate